Telenor

 

For å synliggjøre sine sponsorater laget Daughter en rekke engasjerende nettserier med Kvinnlandslaget i fotball og Alpinlandslaget. Alle seriene var episodedrevet og publisert bredt i Telenors egne kanaler.

Mobilmesteren

Aksel, Nina, Kjetil, Lotte og resten av våre alpinstjerner herjer i bakken, men hvordan gikk det det når de konkurrerte i høyst alternative mobiløvelser? 

Mobilmesteren var en 10 episoders serie i mobil 5-kamp tilpasset Facebook og Instagram. I hver episode konkurrerer alpinistene mot hverandre i øvelser som inneholder smarttelefoner og nettbrett. Herrene mot herrene, og kvinnene mot kvinnene.

Vinner, og årets mobilmester, ble kåret i siste episode. I tillegg til heder og ære, ga vinneren bort premiesummen på 10.000,- til sin favorittklubb.

På Instagram ble det publisert bakom-bilder og bloopers fra serien aktivt for å drive trafikk til Facebook. Episodene hadde i snitt over 250.000 visninger.

(Dette er kun trailer. Gi lyd om du ønsker å se alle 10 episodene)


Manus og regi: Daughter
Produksjon: Snöball Film AS


Fotballjentenes Påskemysterier

Når folk samles kan merkelige ting skje. Spesielt i påsken. VM nærmet seg og Telenor ønsket å vise frem flere spillere enn de som vanligvis fronter landslaget. I løpet en hektisk formiddag på treningssamling i Telenor Arena laget Daughter en serie påskemysterier – hvor spillerne selv hadde hovedrollene. 

Alle episodene inneholdt et mysterie som skulle løses av seerne. Se om du også klarer det?

Episodene gikk på Facebook under påsken. Bakom-bilder og bloopers og kortversjoner ble publisert parallelt til Instagram.

(Dette er kun trailer. Gi lyd om du ønsker å se alle 5 episodene)

Manus og regi: Daughter
Produksjon: Snöball Film AS


Norges Offisielle målfeiring

Under VM i 1995 feiret ble skåringer markert på en helt spesiell måte. Til VM i 2015 trengte Kvinnelandslaget i fotball en ny målfeiring. På bakgrunn av over 1000 innsendte forslag på Facebook, valgte laget å filme tre. Så var det opp seerne på Facebook å kåre den beste blant disse. Bilder og bakom-materiale ble delt på Instagram og på telenor.no.

7. juni 2015. Norge vinner 4-0 over Thailand i Canada.
Slik reagerte sportspressen etter første scoring.
Nedenfor er skjermdumper fra CNN, NRK, FOX og VG.

Regi: Daughter
Produksjon: Snöball Film AS